Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie: verkoop van foto's en afdrukken

Verkoop van foto’s en afdrukken

Verkoop van natuurfotografie en reisfotografie van Chris Stenger bij Sfeer aan de Muur

Alle foto’s op mijn website zijn te koop. Afdrukken voor wand decoratie kunt u bestellen via mijn winkels bij ‘Sfeer aan de Muur‘ en ‘Werk aan de muur‘. U kunt afdrukken bestellen op verschillende materialen (canvas, fotopapier, dibond etc.) en in allerlei formaten.

Niet alle foto’s op deze website zijn terug te vinden bij Sfeer aan de Muur of Werk aan de muur. Wilt u een foto laten afdrukken die niet op deze sites aanwezig is? Neem dan even contact op via onderstaand contactformulier. Ik zorg er dan voor dat de gewenste foto alsnog beschikbaar komt voor afdrukken.

Verkoop van licenties voor digitale bestanden

Licenties voor het gebruik van mijn foto’s in bijvoorbeeld een publicatie, tijdschrift of kalender kunt u kopen via Buiten-Beeld of Adobe Stock. Onderstaande knoppen geven een directe link naar mijn foto’s die ik licentieer via Buiten-Beeld en Adobe Stock:

Heeft u speciale wensen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Er kunnen dan afspraken gemaakt worden over de voorwaarden voor gebruik, gewenste resolutie en/of formaat en prijs.


Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Close Menu