Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie: verkoop van foto's en afdrukken

Verkoop van foto’s en afdrukken

Verkoop van natuurfotografie en reisfotografie van Chris Stenger bij Sfeer aan de Muur

Alle foto’s op mijn website zijn te koop. Afdrukken voor wand decoratie kunt u bestellen via mijn winkels bij ‘Sfeer aan de Muur‘ en ‘Werk aan de muur‘. U kunt afdrukken bestellen op verschillende materialen (canvas, fotopapier, dibond etc.) en in allerlei formaten.

Niet alle foto’s op deze website zijn terug te vinden bij Sfeer aan de Muur of Werk aan de muur. Wilt u een foto laten afdrukken die niet op deze sites aanwezig is? Neem dan even contact op via onderstaand contactformulier. Ik zorg er dan voor dat de gewenste foto alsnog beschikbaar komt voor afdrukken.

Verkoop van digitale bestanden

Wilt u foto’s van deze website op een andere manier gebruiken, bijvoorbeeld in een publicatie of een kalender? Dan kunt u contact opnemen met het fotoagentschap Buiten-Beeld of met mij persoonlijk door het contactformulier aan het einde van deze pagina in te vullen. Er kunnen dan afspraken gemaakt worden over de voorwaarden voor gebruik, gewenst resolutie en/of formaat en prijs. Voor een directe link naar mijn foto’s bij Buiten-Beeld klikt u hier.


Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Close Menu