Lago_Pehoe_Panorama

Lago Pehoe, Patagonië

 Logo-Mondiavisueel audiovisuele multimedia presentaties

Mondiavisueel is een collectief van een aantal samenwerkende professionele sprekers die gebruik maken van HDAV  (High Definition Audio Visual) multimediapresentaties. Chris werkt mee aan Mondiavisueel en is één van de sprekers. De andere sprekers van Mondiavisueel zijn Jan Vermeer, Robert Eckhardt, Jolanda Linschooten, Katja Staartjes en Jelle Staleman. De afgelopen jaren vertoonde Chris in het kader van Mondiavisueel presentaties over China, Patagonië en Namibië.

Mondiavisueel in 2017/2018

Voortbouwend op het succes van de afgelopen jaren zal Mondiavisueel ook in het seizoen 2017/2018 weer presentaties verzorgen. Het programma vindt u op de website van Mondiavisueel. Jolanda Linschoten zal haar show over Scandinavië herhalen en zij zal dus weer door de natuur van Scandinavië trekken op zelfgemaakte ski’s en sneeuwschoenen. Jelle Staleman zal een bergsport presentatie verzorgen. Chris zal met u een ontdekkingsreis maken door de Atacama woestijn en de Altiplano in het noorden van Chili en Argentinië. In deze presentatie reizen we langs de woeste kust van noord Chili met z’n unieke dieren en planten en door de desolate Atacama woestijn van zand, spierwitte zoutvlaktes en verlaten spooksteden. Tenslotte trekken we over de hoogvlakte van de Andes, met z’n spectaculaire en kleurrijke vulkaan landschappen. Ook ontmoeten we mensen en dieren die in deze nietsontziende wereld proberen te overleven. Data en locaties voor de show van Chris:

Alle informatie over de locaties, data en boeken van kaarten voor nog komende voorstellingen kunt u vinden door hierboven te klikken of door direct naar de website van Mondiavisueel te gaan. In het televisiepogramma “Mijn Lifestyle” van SBS6 werd aandacht besteed aan Mondiavisueel.

Grenzeloos in Panorama

Chris werkt ook mee aan ‘Grenzeloos in panorama’. Dit team, dat naast Chris bestaat uit Ko en Jeannette Hoogesteger en Wout kroon, verzorgt HDAV presentaties in breedbeeld met de beeldverhouding 1:2,35. Een Grenzeloos presentatie heeft niet één specifiek onderwerp als thema, maar een aantal verschillende landen wordt bezocht. Er bestaan verschillende versies van “Grenzeloos in Panorama” en binnen zekere grenzen kan het programma aangepast worden aan de wensen van het publiek. U kunt onder andere genieten van de landschappelijke schoonheid van de Himalaya, Noord en Zuid Amerika, Afrika’s Namibië en Botswana, China en Europa. Maar eveneens kunt U zich laten verrassen door mooie en boeiende beelden van architectuur, cultuur en dierenleven op vele plaatsen in de wereld. Meer informatie over Grenzeloos in Panorama kunt u vinden op de website van ‘Grenzeloos in panorama’

Overige presentaties

Samen met Ko Hoogesteger geeft Chris HDAV presentaties over Scandinavië (Noorwegen, Zweden en IJsland) in breedbeeld op een scherm van 2×5 meter (beeldverhouding 1:2,35).

Ieder jaar, meestal in januari, verzorgt Chris een HDAV presentatie in het Museon in Den Haag in het kader van de dinsdagmiddaglezingen. Het onderwerp is ieder jaar anders. Op 9 januari 2018 zal Chris weer in het Museon te zien zijn met een presentatie over IJsland en Groenland. Nadere informatie vindt u hier.

Naast presentaties over bovengenoemde gebieden verzorgt Chris ook presentaties over een aantal andere gebieden op onze aarde, zoals o.a. Namibië, Botswana, USA, Canada, Australië, Chili en Argentinië. Als u geïnteresseerd bent in een presentatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.