Chris Stenger Natuurfotografie: In multimedia presentaties wordt fotografie, video, muziek en de stem van de presentator tot één fascinerend geheel gesmeed

Multimedia Presentaties

Ik verzorg op verzoek multimedia presentaties door heel Nederland. Fotografie speelt in mijn presentaties uiteraard een belangrijke rol. De naam multimedia presentatie geeft echter ook aan dat mijn shows veel meer zijn dan mooie plaatjes kijken. Mijn multimedia presentaties zijn opgebouwd uit meerdere media onderdelen. In dit geval fotografie, video, muziek, life geluid en uiteraard mijn stem als presentator. Ik geef presentaties over verschillende gebieden op onze aarde zoals Namibië, Botswana, USA, Canada, Australië, Chili en Argentinië. Bent u geïnteresseerd in een presentatie of wilt u mij vragen een show te verzorgen, neem dan even contact via de contactpagina.

Omdat de zaal, waarin een multimedia show gegeven wordt, goed donker moet zijn, loopt het presentatie seizoen grofweg van oktober tot en met april. Vaak hebben de shows die ik verzorg een besloten karakter en zijn dan dus niet voor iedereen toegangkelijk. Voor het seizoen 2020/2021 staan de volgende openbare voor iedereen toegangkelijke presentaties op het programma:

In verband met de Corona epidemie zijn al mijn voorstellingen tot nader order afgelast. Wanneer ik weer presentaties kan verzorgen is nog onduidelijk.

Informatie over deze openbare voorstellingen vindt u op de websites van bovengenoemde organisaties of kunt u krijgen door contact met mij op te nemen.

Grenzeloos in Panorama

Ik werk ook mee aan de shows ‘Grenzeloos in panorama’. Behalve mijzelf bestaat dit team uit Ko en Jeannette Hoogesteger en Wout kroon. We geven multimedia presentaties in breedbeeld met de beeldverhouding 1:2,35. Een Grenzeloos presentatie heeft niet één bepaald onderwerp als thema, maar we bezoeken steeds een aantal verschillende landen. Er bestaan verschillende versies van “Grenzeloos in Panorama” en het programma kan ook aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u genieten van de landschappelijke schoonheid van de Himalaya, Noord en Zuid Amerika, Afrika, China en Europa. Ook laten we mooie en boeiende beelden zien van architectuur, cultuur en dierenleven op vele plaatsen in de wereld. Meer informatie over Grenzeloos in Panorama kunt u vinden op de website van ‘Grenzeloos in panorama’

Overige presentaties

Samen met Ko Hoogesteger geef ik HDAV presentaties over Scandinavië (Noorwegen, Zweden en IJsland) in breedbeeld op een scherm van 2×5 meter (beeldverhouding 1:2,35).

Close Menu