Dit panorama van Lage Pehoe in Chileens Patagonië komt terug in een van mijn presentaties

Lago Pehoe in het Torres del Paine Nationaal Park. Ik vertel over dit gebied in mijn presentaties over Patagonië

 Logo-Mondiavisueel audiovisuele multimedia presentaties

Mondiavisueel is een organisatie die professionele multimediapresentaties verzorgt door heel Nederland. Ik werk mee aan Mondiavisueel en ik ben één van de sprekers, naast onder andere Jan Vermeer, Robert Eckhardt, Jolanda Linschooten, Katja Staartjes en Jelle Staleman. De afgelopen jaren vertoonde ik shows over China, Patagonië, Namibië en de Atacama woestijn voor Mondiavisueel.

Mondiavisueel in 2018/2019

Het seizoen 2017/2018 is weer voorbij. In verschillende theaters in Nederlands werden shows gegeven door Jolanda Linschoten, Jelle Staleman en mijzelf.

Voortbouwend op het succes van de afgelopen jaren zal Mondiavisueel ook in het seizoen 2018/2019 weer shows verzorgen. Jolanda Linschoten, Melvin Redeker, Jeroen Komen en Marica van der Meer zullen dan de sprekers zijn. Het spits zal worden afgebeten door Marica van der Meer en zij zal u in Oktober en November meenemen op een 28.000 km lange fietstocht van Nederland naar Australië. Het volledige programma, met daarin ook de shows van de andere presentatoren, kunt u vinden op de website van Mondiavisueel. Ik zal zelf een jaartje overslaan en geen show verzorgen in 2019, maar ik hoop in 2020 weer present te zijn, waarschijnlijk met een show over Alaska.

Shows buiten het kader van Mondiavisueel

Ik verzorg ook multimediashows buiten Mondiavisueel. Ik kan shows verzorgen over zeer uiteenlopende gebieden op onze aarde zoals bijvoorbeeld Namibië, Botswana, USA, Canada, Australië, Chili en Argentinië. Als u geïnteresseerd bent in een presentatie of als u mij wilt vragen een show te verzorgen kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Vaak hebben de shows die ik privé verzorg een besloten karakter en zijn dan dus niet voor iedereen toegangkelijk. De volgende voor iedereen toegangkelijke shows staan momenteel op het programma:

  • 22 januari 2019: Namibië in het Museon in Denhaag aanvang 13:30 uur
  • 8 februari 2019: Namibië voor het ‘NUT’ in Krimpen aanvang 20:00 uur
  • 16 februari 2019: Namibië voor SCABEO in Bergen Noord Holland aanvang 20:00 uur

Informatie over deze openbare voorstellingen vindt u op de websites van bovengenoemde organisaties of kunt u krijgen door contact met mij op te nemen.

Grenzeloos in Panorama

Ik werk ook mee aan de shows ‘Grenzeloos in panorama’. Behalve mijzelf bestaat dit team uit Ko en Jeannette Hoogesteger en Wout kroon. We verzorgen multimedia presentaties in breedbeeld met de beeldverhouding 1:2,35. Een Grenzeloos presentatie heeft niet één bepaald onderwerp als thema, maar we bezoeken steeds een aantal verschillende landen. Er bestaan verschillende versies van “Grenzeloos in Panorama” en het programma kan aangepast worden aan de wensen van het publiek. Zo kunt u genieten van de landschappelijke schoonheid van de Himalaya, Noord en Zuid Amerika, Afrika, China en Europa. Ook laten we mooie en boeiende beelden zien van architectuur, cultuur en dierenleven op vele plaatsen in de wereld. Meer informatie over Grenzeloos in Panorama kunt u vinden op de website van ‘Grenzeloos in panorama’

Overige presentaties

Samen met Ko Hoogesteger geef ik HDAV presentaties over Scandinavië (Noorwegen, Zweden en IJsland) in breedbeeld op een scherm van 2×5 meter (beeldverhouding 1:2,35).