Deze luchtfoto van de Andes in de winter vormt de kop van de pagina met downloads

Luchtfoto van de Andes in de winter

Downloads

De afgelopen jaren heb ik veel audiovisuele presentaties gegeven o.a. recent in het kader van Mondiavisueel. Deze presentaties waren gericht op een algemeen publiek en niet specifiek op een publiek van fotografen. Toch krijg ik in de pauze of na afloop vaak vragen over de fotografie. Daarom heb ik een e-boek samengesteld voor degenen die één van mijn Mondiavisueel presentaties over Namibië hebben bijgewoond en die meer willen weten over de fotografie. Het is een e-boek in pdf formaat en telt een 50-tal foto’s die ik maakte in Namibië. Na invullen van onderstaand formulier kunt u dit e-boek gratis downloaden.

N.B. helaas is gebleken dat de ontvangen download link in een enkel geval niet werkt. Stuur dan even een e-mail via de contact pagina zodat ik het probleem kan oplossen.

Gratis E-boek Namibie

Als u onderstaande velden invult en op de knop drukt, ontvangt u op uw e-mail adres een link om het boek te downloaden.

Belangstellenden die nog geen presentatie van mij hebben bijgewoond kunnen het pdf bestand uiteraard ook downloaden. Wellicht nodigt het doorbladeren van dit e-book u uit om eens één van mijn komende presentaties te bezoeken.

Het e-boek dat ik samenstelde voor mijn presentatie over Patagonië kunt u nog downloaden vanaf dit bericht op mijn blog.