Deze luchtfoto van de Andes in de winter vormt de kop van de pagina met downloads

Luchtfoto van de Andes in de winter

Downloads

De afgelopen jaren heb ik veel audiovisuele presentaties gegeven o.a. recent in het kader van Mondiavisueel. Deze presentaties waren gericht op een algemeen publiek en niet specifiek op een publiek van fotografen. Toch krijg ik in de pauze of na afloop vaak vragen over de fotografie. Daarom heb ik een paar e-boeken samengesteld voor degenen die één van mijn presentaties hebben bijgewoond en die meer willen weten over de fotografie. Het zijn e-boeken in pdf formaat die eenvoudig te lezen zijn met de pdf-reader. Ieder boek bestaat uit een selectie van ca 50 foto’s die ook te zien waren in de desbetreffende shows. Na invullen van onderstaand formulier kunt u het meest recente e-boek over de Atacama woestijn gratis downloaden.

N.B. helaas is gebleken dat de ontvangen download link in een enkel geval niet werkt. Stuur dan even een e-mail via de contact pagina zodat ik het probleem kan oplossen.

[lab_subscriber_download_form download_id=3]

Belangstellenden die nog geen presentatie van mij hebben bijgewoond kunnen het pdf bestand uiteraard ook downloaden. Wellicht nodigt het doorbladeren van dit e-book u uit om eens één van mijn komende presentaties te bezoeken.

Oudere e-boeken kunt u nog downloaden vanaf berichten op mijn blog:

Klik hier voor het e-boek over Patagonië

Klik hier voor het e-boek over Namibië

Het menu voor de downloads staat aan het einde van het desbetreffende bericht en u moet dus even naar beneden scrollen!