Downloads pagina van Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie

Downloads

De afgelopen jaren heb ik veel audiovisuele presentaties gegeven. Deze presentaties waren meestal gericht op een algemeen publiek en niet zo zeer op een publiek van fotografen. Toch krijg ik in de pauze of na afloop heel vaak vragen over de fotografie. Daarom heb ik een paar e-boeken samengesteld voor degenen die één van mijn presentaties hebben bijgewoond en die meer willen weten over de fotografie. Het zijn e-boeken in pdf formaat die eenvoudig te lezen zijn met de pdf-reader. Ieder boek bestaat uit een selectie van ca 50 foto’s die ook te zien waren in de desbetreffende shows. Na invullen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail met een link om één of meerdere van deze boeken gratis te downloaden. Ik hoop dat u plezier beleeft aan deze boeken en wellicht geeft het u ook wat inspiratie. Reacties kunt u onderaan deze pagina geven en worden uiteraard zeer op prijs gesteld.

Voor uw gemoedsrust: ik ben uitsluitend geïnteresseerd in wie er zoal mijn e-boeken downloaden. Ik zal uw naam en e-mail adres dan ook nooit gebruiken voor commerciële doeleinden en niet delen met derden. De standaardinstelling van deze website verwijdert namen en e-mail adressen uit het downloads overzicht na één week!

Downloads pagina Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie Eboek Patagnië

Downloads pagina Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie Eboek Namibië

Downloads pagina Chris Stenger Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie Eboek Atacama

Belangstellenden die nog geen presentatie van mij hebben bijgewoond kunnen het pdf bestand uiteraard ook downloaden. Wellicht nodigt het doorbladeren van dit e-book u uit om eens één van mijn komende presentaties te bezoeken.

Geef een reactie

Close Menu