Foto op de pagina met links: Landschap met rode verweerde heuvels en bloeiende Koolzaad velden; Landscape with red eroded hills and flowering Rapeseed fields

Landschap Qinghai, China

Links naar interessante sites

Op deze pagina vindt u een aantal links naar sites die ik zelf interessant vind of die voor mij persoonlijk belangrijk zijn. Op het web zijn duizenden sites te vinden van fotografen; vaak met schitterende fotografie. Er zijn echter zo veel sites dat je al snel verdwaalt in het grote aanbod en daarom heb ik maar geen sites opgenomen die uitsluitend fotografie laten zien.

Mondiavisueel

Mondiavisueel is een collectief van een aantal samenwerkende professionele sprekers die gebruik maken van multimediapresentties. Informatie over voorstellingen vindt u op de Mondiavisueel website. Naast Chris Stenger zijn Jan Vermeer, Robert Eckhardt en Jolanda Linschoten presentatoren van Mondiavisueel.

Buiten-beeld

Buitenbeeld is een fotoagentschap gespecialiseerd in natuurfotografie. Het archief bevat meer dan 250.000 foto’s van de beste natuurfotografen uit binnen- en buitenland

Natuurfotografie.nl

Natuurfotografie.nl is hét platform voor natuurfotografen uit Nederland en België. Ik heb een aantal artikelen geschreven op dit forum.

AV-Creatief

AV-Creatief is een werkgroep die zich richt op alle vormen van Audio Visuele presentaties (AV presentaties).

NDS/AV Stumpfl Nederland

Bij AV Stumpfl Nederland vindt u alles op het gebied van apparatuur voor en advies over Audio-visuele presentaties.

Stumpfl Gebruikers Groep (SGG)

Het Oostenrijkse bedrijf Stumpfl maakt overvloeiapparatuur, projectieschermen etc. Sinds meer dan 20 jaar bestaat er een actieve gebruikers groep van Stumpfl apparatuur. De SGG heeft meer dan 200 leden en komt 4 maal per jaar bijeen in Houten om technische zaken met betrekking tot overvloeiprojectie te bespreken.

Grenzeloos in Panorama

Grenzeloos in Panorama presenteert Audio-visuele shows in breedbeeld formaat. Naast Chris Stenger zijn Ko Hoogesteger en Wout Kroon de auteurs en presentatoren van Grenzeloos in Panorama. Meer informatie over mijn presentaties vindt u hier.

Links naar overige sites

The luminous landscape: veel technische informatie over fotografie. De site was vroeger sterk gericht op Canon apparatuur, maar dat is tegenwoordig duidelijk minder het geval.

DPreview: een Amerikaanse site met testrapporten en discussie forums.

Natuurfotografie startpagina: een prima startpunt voor natuurfotografie met een overzicht van sites van natuurfotografen uit binnen- en buitenland.

Nature Photographers Network. Dit is een zeer uitgebreide Amerikaanse site waar fotografen hun werk kunnen tonen om feedback te krijgen van andere fotografen. Ik heb een aantal malen foto’s op de site geplaatst, maar tijdgebrek verhindert me helaas dat meer regelmatig te doen.