Website vernieuwd

 

Rivier Juktan in noord Zweden (13-1388)
Rivier Juktan in het noorden van Zweden

Eind januari 2016 lanceerde ik mijn vernieuwde website met natuurfotografie, landschapsfotografie en reisfotografie. De oude site was grotendeels gebouwd met Flash, prima software om een fotografie website mee te bouwen en ik heb dan ook een aantal jaren naar volle tevredenheid met Flash gewerkt. Dit te meer omdat Flash goed geïntegreerd was met de fotobewerkingssoftware van Adobe, die ik gebruik. Toch ben ik nu overgestapt naar WordPress. Heel veel werk, maar er zijn goede redenen om deze overstap te maken:

  • Adobe heeft aangekondigd dat Flash gaat verdwijnen waardoor ik hoe dan ook gedwongen zou zijn om in de toekomst een overstap te maken
  • WordPress is een stuk gebruikersvriendelijker dan de combinatie Flash/Dreamweaver die ik tot nog toe gebruikte en regelmatig onderhoud van een WordPress site is daarom een stuk eenvoudiger en sneller dan onderhoud van een Flash site
  • Apple heeft Flash nooit ondersteund, waardoor grote delen van mijn vroegere website niet leesbaar waren voor Apple gebruikers.

De site is momenteel nog enigszins ‘werk in uitvoering’, want ik moet nog een aantal zaken wat verder uitwerken en verbeteren en dat zal in de komende weken gebeuren.

Ik hoop dat u als bezoeker plezier beleeft aan deze vernieuwde site.

Geef een reactie

Close Menu