Multimedia presentatie Patagonië

 

Multimedia presentatie over Patagonië: Het Lago Pehoe en het Paine massief in Chileens Patagonië kleuren roze als de zon in de winter opkomt
Zonsopkomst boven het Paine massief in Patagonië

Multimedia presentatie over Patagonië

In maart kunt u nog met mij tot voorbij het einde van de nieuwe wereld reizen door één van mijn multimedia presentaties te bezoeken.  In 2016 ertoon ik nog 3 presentaties in het kader van Mondiavisueel:

  • 11 maart in Rijen
  • 14 maart in Rijswijk
  • 16 maart in Houten

Informatie over precieze locaties en kaarten vindt u op de Mondiavisueel website. Deze voorstellingen zijn inmiddels achter de rug, maar u kunt nog wel het gratis e-book downloaden dat ik voor mijn Patagonië presentaties heb samengesteld.

[lab_subscriber_download_form download_id=2]

Bent u alsnog geïnteresseerd in mijn presentatie over Patagonië? Neem dan contact met mij op via de contact pagina.

 

Geef een reactie

Close Menu