Multimedia presentaties van Mondiavisueel

 

Multimedia presentatie over Namibië
Zandduinen bij Sesriem in Namibie

Het Mondiavisueel programma 2015/2016 is inmiddels afgerond. Komend seizoen 2016/2017 zal ik een presentatie over Namibië vertonen. In deze nieuwe multimedia presentatie laat ik u kennismaken met Namibië aan de hand van de geschiedenis. We ontmoeten de oorspronkelijke zwarte bevolking, ontdekkingsreizigers en de eerste kolonisten die allen op hun eigen manier met onvoorstelbaar doorzettingsvermogen hebben geprobeerd dit ruige land naar hun hand te zetten. Vervolgens reizen we door de spectaculaire natuur met z’n enorme verscheidenheid aan landschappen en z’n unieke dierenleven. Ook laat ik u meegenieten van een aantal intrigerende ontmoetingen die ik had met verschillende dieren. Ik nodig u uit om met mij door dit fraaie en indrukwekkende stuk natuur in Afrika te reizen.

Meer informatie op de Mondiavisueel website

Geef een reactie

Close Menu